Individuele begeleiding
& Coaching

Zorg op maat, kleinschalig, begeleiding met of zonder overnachtingen, individuele dagbesteding en ACT-coachings trajecten

Wie zijn wij?

Wij zijn Bas en Maaike, beiden al lange tijd werkzaam in de zorg. We zijn getrouwd en hebben twee dochters. We wonen in Esbeek en hebben ons huis gekocht en verbouwd omdat we mogelijkheden zagen om onze droom te realiseren; het bieden van zorg op maat vanuit een kleinschalige organisatie die oog heeft voor de unieke ontwikkeling die ieder mens op zijn of haar eigen manier doorloopt.

We bieden individuele begeleidingstrajecten op maat waarbij ook mogelijkheden zijn om daar overnachtingen aan toe te voegen op onze locatie in Esbeek. Deze individuele begeleiding wordt vormgegeven op de manier die het meest past bij de hulpvraag.

Dit kan bijvoorbeeld een dag of dagdeel aan individuele begeleiding zijn, mét of zonder overnachting(en). Het kan ook de vorm en invulling van een individuele, kleinschalige dagbesteding zijn, waarbij we werken aan de opbouw van zelfvertrouwen en het hervinden van eigen kwaliteit en kracht.

Een meer uitgebreide omschrijving van ons aanbod, leest u op deze site.

In een vrijblijvend intakegesprek kunnen we samen onderzoeken of wij datgene bieden dat u of uw kind nodig heeft.

 

Adres

Bas van Zantvoort & Maaike Friesen
Hoogeindsestraat 1
5085 NK Esbeek
KVK-Nummer: 91040604
Agb code: 41542141

't Hoogeind Copyright © 2022 | Webdevelopment: Pulles Media Design