Nieuws

Toen wij gingen werken vanuit ’t Hoogeind, kwam er een droom uit. Zelfstandig werken, onze visie dagelijks terugzien in de praktijk en zoveel kinderen en jongeren een handje kunnen helpen weer in hun kracht te kunnen staan. Het gekke en tegelijk het mooie aan dromen is, dat er al meteen weer een nieuwe klaar staat als er eentje uitgekomen is. En in ons geval is dat een extra plekje voor de kinderen en jongeren die we begeleiden. Een extra plekje op een rustige locatie, met meer fysieke ruimte. Een veilige en groene tuin met voldoende mogelijkheden om te spelen en ontwikkelen. Een huis wat warm en laagdrempelig is, zodat iedereen er mag en kan zijn wie hij of zij is. Exploreren, ontwikkelen, ontdekken..ieder op zijn of haar eigen manier.

En met meer fysieke ruimte, komt er automatisch ook meer ruimte in ons aanbod. Meer gezinnen waarmee we kunnen meewandelen, meer kinderen die we kunnen begeleiden en ouders waarvan we een stukje draaglast over mogen nemen. Dat leek ons geweldig.

En ook deze droom is al bijna klaar om realiteit te worden.

We hebben in december 2023 een parkeerplaats gekocht! Hoe deze parkeerplaats omgetoverd gaat worden naar een groene, fijne, rustige plek voor ons huis, dat is te lezen in onze nieuwsbrieven. We kunnen niet wachten om er actief mee aan de slag te gaan!

Lezen jullie mee?

Bekijk ook

Blijf op de hoogte

van de laatste nieuwtjes

Adres

Bas van Zantvoort & Maaike Friesen
Hoogeindsestraat 1
5085 NK Esbeek
KVK-Nummer: 91040604
Agb code: 41542141

't Hoogeind Copyright © 2022 | Webdevelopment: Pulles Media Design