Coaching en ACT

In 2021 heb ik (Maaike) Acceptance and commitment Therapy (ACT) ontdekt en ben ik me gaan bijscholen in deze therapievorm.

In mijn ogen een ingewikkelde naam voor een prachtige en eenvoudige manier om in het leven te staan. Om met meer veerkracht de hobbels van het leven aan te kijken en te beklimmen.

Ik ben me, na de basisscholing, gaan verdiepen in ACT met kinderen (Act4kids) en ACT in groepen (Actguide) en hoop met deze kennis een prachtige training te kunnen samenstellen. Een training voor kinderen en jongeren die wel wat veerkracht kunnen gebruiken.

Kinderen moeten al heel veel, soms gaat ze dat makkelijk af maar vaak ook niet. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat deze training leuk is! Geen ‘ik moet weer..’ Maar ‘wanneer mag ik weer?’. Het zal een groepstraining (of op verzoek individueel) van 6 bijeenkomsten zijn met maximaal 6 kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd. Leeftijd? Vanaf 8 jaar zal de inhoud van ACT het beste aansluiten.

Wanneer? Zodra onze nieuwe droomplek in Hilvarenbeek klaar is, wil ik een start maken met deze trainingen. Ik houd jullie op de hoogte van deze ontwikkelingen en zal te zijner tijd meer praktische informatie delen op deze website.

Wil je al eerder informatie; stuur dan even een mailtje. Ik houd je dan persoonlijk op de hoogte.

Bekijk ook

Samen opzoek

Leer vliegeren in de storm

Adres

Bas van Zantvoort & Maaike Friesen
Hoogeindsestraat 1
5085 NK Esbeek
KVK-Nummer: 91040604
Agb code: 41542141

't Hoogeind Copyright © 2022 | Webdevelopment: Pulles Media Design