Individuele Begeleiding

Wij bieden individuele begeleiding aan kinderen en jongeren. Dit kan op locatie, bijvoorbeeld thuis bij het kind of de jongere of op locatie van ’t Hoogeind. Afhankelijk van de hulpvraag kan er ook gebruik gemaakt worden van andere locaties, zoals werkervaringsplekken.

De individuele begeleiding kan een paar uurtjes per maand plaatsvinden of vaste uren per week. In overleg is alles mogelijk.

Overnachtingen

Aan deze individuele begeleiding kunnen ook overnachtingen gekoppeld worden. Dat kan (wanneer er ruimte is) maximaal 2 weekenden per maand, in vakanties of doordeweeks. Het kind of de jongere heeft dan een eigen slaapkamer en voldoende ruimte zich terug te trekken en maakt gebruik van een eigen woonkamer en badkamer.

Er is een slaapkamer beschikbaar op de begane grond en eentje op de eerste verdieping. De slaapkamer op de eerste verdieping ligt dicht bij onze eigen slaapkamer, de slaapkamer beneden wat verder weg. We hebben allerhande mogelijkheden om contact te onderhouden met de kinderen gedurende de nacht; volledig op wens en behoefte van het betreffende kind of jongere.

Voor wie?

  • Kinderen en jongeren met een intensieve zorgvraag.
  • Kinderen, jongeren en gezinnen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
  • Kinderen en jongeren waarvoor een regulier logeeropvang niet passend is maar waarvoor het wel noodzakelijk is soms eventjes weg te kunnen zijn van thuis.

Bekijk ook:

Individuele begeleiding
& Coaching

Zorg op maat, kleinschalig, begeleiding met of zonder overnachtingen, individuele dagbesteding en ACT-coachings trajecten

Adres

Bas van Zantvoort & Maaike Friesen
Hoogeindsestraat 1
5085 NK Esbeek
KVK-Nummer: 91040604
Agb code: 41542141

't Hoogeind Copyright © 2022 | Webdevelopment: Pulles Media Design