Samen nog sterker

Kleinschaligheid, huiselijkheid en zorg op maat; prachtige en belangrijke pijlers om onze zorg en visie te borgen. Echter ook pijlers die zorgen voor een begrenzing in hoeveel gezinnen we daadwerkelijk kunnen ondersteunen.

Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met ‘De Bogaard’ in Esbeek. Twee zorgprofessionals met hun hart op de juiste plek. Zij hebben hun huis opgesteld voor kinderen en jongeren die rust, veiligheid en stabiliteit nodig hebben. Momenteel begeleiden zij twee kinderen op hun eigen locatie in Esbeek.

Wij zorgen voor de randvoorwaarden, zoals de planning, contacten met het (formele en informele) netwerk en de financiën. Daarnaast draagt ’t Hoogeind zorg voor de eisen van vakbekwaamheid en het werken volgens de professionele standaarden van onze beroepsgroep.

De samenwerking is daarnaast in 2023 uitgebreid met een gedreven en betrokken begeleider die onder de naam ’t Huys kinderen en jongeren begeleidt.

Beide zorgprofessionals bieden de begeleiding vanuit hun eigen locatie. Op die manier blijft de zorg huiselijk, kleinschalig en op maat.

 

Bekijk ook

Samen opzoek

Leer vliegeren in de storm

Adres

Bas van Zantvoort & Maaike Friesen
Hoogeindsestraat 1
5085 NK Esbeek
KVK-Nummer: 91040604
Agb code: 41542141

't Hoogeind Copyright © 2022 | Webdevelopment: Pulles Media Design